Over Astrid huidverbetering & lingerie

Voor diegene die mij nog niet kennen na 22 jaar: ik ben Astrid! Getrouwd en een gelukkige moeder van 2 mooie dochters.

De lingeriewinkel ben ik 22 jaar geleden begonnen. Na 10 jaar kreeg ik kriebels en wilde er nog iets anders bij. Toen ben ik een studie schoonheidsspecialiste gaan volgen in België. Twee jaar later ben ik mijn Huidverbeteringssalon begonnen. Mijn moeder heeft toen voornamelijk de verkoop van de winkel op zich genomen en ben ik mijzelf verder gaan specialiseren op het gebied van huidverbetering met een heleboel cursussen en trainingen. Ik ben van mening dat je nooit genoeg weet en dus altijd meer van jezelf mag vragen en meer kennis mag vergaren. Ook leuk voor u om te weten dat Nicky niet alleen in de winkel staat maar ook werkzaam is in de salon.

Ik heb in beide zaken een duidelijke visie: een beter zelfbeeld creëren.

Dit geldt voor zowel de lingerie als de huidverbetering. Want als je lingerie niet goed zit, zit je kleding niet goed en voel je je niet goed. Zit je lingerie goed en je kleding zit fantastisch, voel je je veel beter! Ook zo voor je huid, ben je niet tevreden over je huid of vind je je wenkbrauwen niet mooi? Dan kunnen we dit verbeteren, zodat je een mooiere en gezonde huid krijgt. Of mooi gevormde wenkbrauwen zodat je je beter en mooier voelt.

Sinds maart 2018 verhuisd: een fantastische stap!

Sinds maart 2018 heb ik de stap genomen om naar een groot pand te verhuizen, zodat ik beide zaken onder 1 dak kon vestigen. Dit is een fantastische stap geweest, beide ondernemingen versterken elkaar op wonderbaarlijke wijze. Ik hoop dat uw interesse is gewekt, zodat u binnenkort de winkel te bezoekt.

Wij brengen twee beeldschone werelden samen…